8.1 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

Sute de elevi vor participa la Festivalul “Bucuria Mișcării”

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Primăria Municipiului Mediaș împreună cu Clubul Școlar Sportiv Mediaș organizează și în acest an competiția Festivalul Sportului Medieșean „Bucuria Mișcării”. Scopul acestui festival este de a atrage un număr cât mai mare de copii care să practice exercițiul fizic și să fie inițiați în ramurile sportive: atletism, baschet, fotbal, handbal și tenis de masă.
Câteva sute de elevi din clasele I – IV de la instituțiile de învățământ din municipiul Mediaș și satul aparținător Ighișul Nou se vor întrece în intervalul 29 mai- 1 iunie la atletism, baschet, fotbal, handbal și tenis de masă Sala de Sport a Școlii Gimnaziale numărul 5, Sala de Tenis de Masă de pe strada Gravorilor, stadionul Vasia și la Clubul Școlar Sportiv Mediaș. Premierea copiilor se va desfășuta de Ziua Internațională a Copilului și va începe la ora 11 în prezența reprezentanților autorității publice locale și a sportivilor din oraș. Participanții vor primi diplome, tricouri, dulciuri și baloane.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Încep înscrierile pentru școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu organizează recrutarea candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect