8 C
Sibiu
vineri, aprilie 26, 2024

Gaz Metan a terminat la egalitate, 1-1, cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Gaz Metan Mediaș și Sepsi Sfântu Gheorghe au terminat la egalitate, scor 1-1, joi seara. Medieșenii au avut ocazia să rezolve în mare măsură problema salvării de la retrogradare, însă nu au reușit să învingă echipa-revelație a play-out-ului. Iulian Cristea a deschis scorul pentru Gaz Metan încă din minutul 6, în timp ce Fulop a egalat 20 de minute mai târziu. Iulian Cristea a deschis scorul încă din minutul 6, el punctând cu o lovitură de cap la primul atac al meciului. Douazeci de minute mai târziu, Fulop a egalat după o fază frumoasă a oaspeților, Tandia fiind cel care a pasat decisiv.
Gaz Metan putea obține toate cele trei puncte dacă David Caiado reușea să înscrie în minutul 67, atunci când a reluat bine cu capul, însă a trimis balonul în transversală. În minutul 73, Daisuke Sato, de la Sepsi, a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben. După această remiză, medieşenii acumulează 27 de puncte în clasamentul play-out-ului, cu două mai multe decât FC Voluntari, echipa aflată pe locul de baraj pentru menţinerea în Liga 1. Etapa viitoare, medieșenii întâlnesc pe teren propriu formația Juventus București.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect