4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Cristian Pustai este noul director tehnic al Gazului Metan

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

După câteva săptămâni de gândire, fostul antrenor al Gazului Metan a decis să dea curs ofertei de a deveni directorul tehnic al formației medieșene. Demis după ce a salvat echipa de la retrogradare, lui Pustai i s-a propus postul de director tehnic al „lupilor negri”, iar în cele din urmă fost tehnician a acceptat.
Noul post înseamnă pentru Cristian Pustai faptul că va superviza activitatea din club, atât în ceea ce privește prima și a doua echipă, cât și grupele de copii și juniori. Pustai a spus într-o conferință de presă că este o perioadă grea pentru Gaz Metan și tot timpul când au fost astfel de perioade a fost alături de acest club, care înseamnă foarte mult pentru el. Cristian Pustai a mai adăugat că în acest fel rămâne acasă și a precizat că în contractul său există o clauză conform căreia poate să plece de la Gaz Metan în cazul în care primește vreo ofertă de a antrena o echipă.
„Începem un drum nou, nou pentru mine însă eu am mai lucrat în funcție de conducere. Aici este mai aproape de gazon acest început. Chiar și munca de birou pe care întrevăd are și ea valoarea ei. Este o perioadă grea pentru club și de câte ori a fost vorba despre ceva greu pentru club am fost necondiționat alături de acest club căruia îi datorez aproape totul și pentru asta am acceptat să rămân acasă pentru că sunt acasă, iubesc echipa asta și sper să facem în continuare lucruri frumoase.
M-am înhămat la o altă muncă și de câte ori am intrat într-un proiect am dat totul și sper să reușesc și de data asta să dau totul. Nu ascund faptul că nu am renunțat la antrenorat și că este ceva provizoriu ce voi face la Gaz Metan și în caz că va exista o ofertă de nerefuzat, am libertate din partea clubului să optez pentru așa ceva. Este o muncă grea și aceasta pentru că nu e ușor să supervizezi anumite lucruri și să îți spui părerile într-un mod pertinent și să ajuți, să colaborezi și să încerci să faci totul bine”, a spus noul director tehnic al clubului Gaz Metan, Cristian Pustai.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect