9.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Meci bun, punct important: FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1-1

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

FC Voluntari și Gaz Metan au oferit o partidă foarte bună în etapa a doua a Ligii I, cu multe faze de poartă și ratări mari. Meciul a început furtunos și gazdele au deschis scorul la 3 minute de la primul fluier. Abdel a reușit să marcheze după ce a reluat în plasă centrarea de pe partea dreaptă a lui Laidouini. Gaz Metan a egalat la fel de rapid, în minutul 18. Olaru a centrat impecabil de pe partea stângă, iar Carlos Fortes as-a înălțat și a reluat cu capul în poarta lui Drăghia.
Gaz Metan a avut o ocazie uriașă în minutul 30, când șutul din lovitură liberă al lui Nasser Chamed a fost respins greu de portarul ilfovenilor. 6 minute mai târziu, Darius Olaru a scăpat singur cu portarul Drăghia, l-a driblat pe portarul gazdelor, însă șutul său a fost respins în corner de un apărător al formației FC Voluntari. Roberto Romeo a avut și el o ocazie rarisimă în minutul 39, când a scăpt singur spre poartă, însă șutul său a fost respins în corner de Drăghia.
La câteva secunde de la începutul reprizei secunde, Chamed a pătruns pe partea dreptă și a șutat, însă portarul Drăghia a respins în corner. Tot Gaz Metan a avut a doua ocazie a reprizei secunde, șutul lui Fortes fiind deviat în corner. Gaz Metan a controlat în continuare repriza secundă, însă apărarea ilfovenilor a reușit să respingă atacurile medieșenilor.
FC Voluntari a avut o ocazie în minutul 85 prin Căpățână, însă șutul său s-a dus peste poarta lui Pleșca. Marius Constantin a avut șansa să marcheze în minutul 90, însă șutul său din lovitură liberă a fost respins de Drăghia, iar a doua reluare a lui Constantin a trecut puțin peste poarta gazdelor.
În urma acestei remize, Gaz Metan acumulează 4 puncte în clasamentul Ligii I, iar etapa viitoare jucătorii medieșeni vor întâlni pe teren propriu pe Dinamo. Partida este programată luni, 6 august, de la ora 21.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Membrii Ansamblului „Florile Visei” din Șeica Mare, blocați în Dubai, revin în această seară în țară

Membrii ansamblului de dansuri populare "Florile Visei" al comunei Şeica Mare, 20 de copii şi adolescenţi, vor reveni vineri...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect