5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Eșec la malul mării: Viitorul – Gaz Metan 2-0

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Gaz Metan a pierdut lamentabil, sâmbătă seara, în deplasarea de la Viitorul, scor 0-2. A fost cea mai slabă partidă a jucătorilor pregătiți de Mihai Teja în actuala ediție de campionat, un meci în care medieșenii au ajuns la poarta gazdelor doar aproape de finalul întâlnirii. Prima oportunitate a partidei le-a aparținut jucătorilor lui Gică Hagi în minutul 6, când Ianis Hagi a trimis peste poartă dintr-o lovitură liberă din afara careului. Ionuț Vână a avut a doua oportunitate a meciului în minutul 15, reluarea acestuia din interiorul careului trecând peste poarta lui Pleșca. Gaz Metan a replicat prin Darius Olaru în minutul 21, însă jucătorul medieșenilor nu a cadrat bine o reluare dintr-o centrare, iar balonul a trecut peste poarta gazdelor. Viitorul a avut o ocazie uriașă în minutul 26, șutul lui Ianis Hagi fiind respins în corner de Răzvan Pleșca. În cele din urmă viitorul a deschis scorul înminutul 29, când Denis Drăguș a reluat imparabil din semifoarfecă sub bară o centrare excelentă. Același Denis Drăguș a avut o ocazie rarisimă, acesta reluînd pe lângă poartă din câțiva metri.
La 10 minute de la debutul reprizei secunde, Viitorul a rămas în 10 oameni, după ce Mladen a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben primit. Primul șut spre poartă al Gazului Metana venit în minutul 69, când Luis Aurelio a trimit mult pe lângă poarta gazdelor. Viitorul a dat lovitura în inferioritate numerică în minutul 85, când Pleșca a ieșit hazardat din poartă, iar Ciobanu a reușit să trimită pe sub portarul Gazului Metan în poartă. Medieșenii au avut ocazia să reducă din diferență în al doilea minut al prelungirilor, însă mingea trimisă de Caiado a întâlnit bara gazdelor.
În urma acestui rezultat, Gaz Metan rămâne cu 7 puncte în clasamentul Ligii I, iar etapa viitoare la Mediaș vine campioana CFR Cluj. Partida este programată duminică, 26 august, de la ora 18.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect