5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Liga 1: Cristi Dulca: Jucăm cu Chiajna o partidă dificilă, de totul sau nimic

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

CRISTI DULCA MAI 2014Fotbaliştii medieşeni vor disputa vineri seara, în deplasare, partida împotriva formației Concordia Chiajna. Dacă alb-negrii vin după o înfrângere suferită pe terenul propriu cu Dinamo București, cei de la Chiajna vin după o remiză cu FC Viitorul.

Antrenorul Gazului Metan, Cristi Dulca a declarat: „Ne aflăm poate în cea mai grea și poate cea mai dificilă perioadă din ultimii ani și mă refer aici la situația în care ne aflăm acum.  Am acumulat doar 15 puncte, în meciurile oficiale. Sper să depășim împreună cu echipa acest moment dificil, au fost și sunt în continuare probleme în ceea ce privește lotul, ne-au lipsit și au plecat jucători, dar asta nu scuză cu nimic faptul că după atâtea etape nu am reușit să facem puncte. Ne așteaptă două partidele grele, de totul sau nimic, cu două echipe contracandidate la retrogradare. Sunt conștient că cel mai important meci e cel cu Chiajna, în care ne dorim și sper să câștigăm”.

Înaintea acestei partide, Concordia Chiajna se află pe locul 15 cu 13 puncte acumulate, în timp ce Gaz Metan se află pe locul 12 cu 15 puncte.

Partida se va disputa vineri, 28 noiembrie 2014, de la ora 18:00, în direct pe Look Plus.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect