7.6 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Nou scenariu referitor la revenirea Gazului Metan în liga 1

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

HOROBA GAZ METAN UNUUn nou scenariu se prefigurează în Liga I în legatură cu revenirea Gazului Metan pe prima scenă fotbalistică. Comisia de Integritate a Federației Române de Fotbal ar putea decide pierderea la masă verde de către brașoveni a jocului cu Gaz Metan Mediaș din ultima etapă a Ligii I cu scorul de 3-0 și implicit retrogradarea formației Concordia Chiajna.

Directorul general al medieșenilor Ioan Horoba este convins că acest lucru se va întâmpla până la toamnă și Mediașul va fi reprimit în Liga I.

„În mod normal dacă se va demonstra și nu mă îndoiesc că se va întâmpla acest lucru, că se va dovedi că a fost corupție la acel meci, atunci categoric Brașovul pierde meciul cu 3-0. Nu e de acceptat, ca astăzi în România să arunci o sacoșă cu 200.000 de lei într-un vestiar și să-i împarți în stânga și în dreapta, fără să dai socoteală la nimeni. Acolo este fraudă fiscală, evaziune, spălare de bani. Este adevărat că este jenant și pentru noi, să invocăm faptul că nu am câștigat, însă vă spun, acel meci nu a fost curat. Nu au avut nici o preocupare decât să facă întreruperi în timpul jocului și să tragă de timp”, a explicat Ioan Horoba.

Ioan Horoba și mai mulți jucători ai Gazului Metan au fost audiați în aceste zile la Direcția Națională Anticorupție în legătură cu evenimentele de la finalul partidei FC Brașov-Gaz Metan Mediaș și cu premierea de care au beneficiat jucătorii brașoveni.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

RAPORTOR LOCAL. “Anghel Saligny” va ridica județul

Primarii din județul Sibiu și Consiliul Județean Sibiu s-au mișcat bine în ceea ce privește depunerea proiectelor în programul...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect