5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

CSU Sibiu a câştigat „Memorialul Elemer Tordai”!

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

CSU Sibiu Memorialul Elemer Tordai 2015La capătul a trei zile de baschet de calitate, galben-albaştrii au reuşit să câştige trofeul „Elemer Tordai” (27-29 august). Competiţie ce nu le-a priit „vulturilor” ca şi rezultate în ultimii ani de zile, turneul fiind adjudecat de formaţii adverse. Elevii lui Dan Fleşeriu au câştigat două meciuri şi au pierdut unul.
Uite imnul…nu e imnul! „Din cauza unor probleme tehnice nu mai putem intona imnul”
Primul joc al noii echipe a CSU Sibiu a fost precedat de un moment comic demn de Watts. Spectatorii şi jucătorii s-au ridicat în picioare pentru intonarea imnului naţional al României, dar ce să vezi, după aproape un minut de aşteptare, nu a mai fost nici un imn. „Ne pare rău, din cauza unor probleme tehnice nu mai putem intona imnul…mulţumim”, au fost cuvintele announcerului care i-au făcut pe toţi cei prezenţi în sală să râdă cu poftă.


„Rătăciţi” în Sala Transilvania!
A fost singurul moment în care fanii sibieni au putut zâmbi în prima zi, imediat după momentul imnului a urmat partida împotriva Stelei. CSU a pierdut cu scorul de 70 la 58. Jucătorii străini au părut „rătăciţi” prin Sala Transilvania, în afară de căpitanul Popa Calotă, nimeni nu s-a ridicat la valoarea opoziţiei. Au fost multe faze de joc în care s-a văzut faptul că baschetbaliştii noştri încă nu se cunosc între ei, atât pe faza ofensivă, cât şi pe cea defensivă. A urmat duelul contra Piteştiului, meci în care galben-albaştri au arătat foarte diferit faţă de meciul cu steliştii. Cu o poftă de joc mult mai mare şi o determinare de a arăta altceva, jucătorii lui Fleşeriu i-au învins pe piteşteni cu 88 la 86, după prelungiri. S-a putut vedea efectul primei dispute, stabilindu-se mici conexiuni în joc, între sibieni, numai prin faptul că au jucat 40 de minute împreună. Popa Calotă a alergat de „mama focului”, Lawrence Gilbert a şutat foarte bine de la 3 puncte, Kevin Hardy a avut o prestaţie constantă pe toată durata meciului ş.a.m.d.

Meciul trei, mult mai relaxaţi

În ultima partidă, CSU a trecut de Dinamo, 87-84. Sibienii au fost tot mai relaxaţi pe teren împreună şi au jucat mai bine. Practic, după meciul cu Steaua, „vulturii” au crescut în evoluţie cu fiecare minut. Şi asta s-a văzut în încrederea şi bucuria arătată de baschetbaliştii noştri la fiecare fază reuşită, atât ofensiv, cât şi defensiv. Antrenorul Fleşeriu şi-a permis luxul de a-l odihni pe căpitanul Popa Calotă, după efortul depus în meciurile cu Steaua şi Piteşti. La final, CSU a fost urmată de Dinamo Bucureşti, BCM Piteşti şi Steaua Bucureşti. Dan Fleşeriu (antrenor CSU Sibiu) : „Trofeul câştigat astăzi de CSU Sibiu îl dedicăm soţiei lui Toci, Inke Tordai. Am văzut-o în tribună zilele acestea, a fost alături de noi, pe tot parcursul celor trei zile de turneu”.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect