4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Încă un an în FIBA Eurochallenge

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Medieşenii vor evolua pentru al doilea an consecutiv în prima fază a grupelor FIBA Eurochallenge. Baschetbaliştii pregătiţi de Marcel Ţenter vor fi faţă în faţă cu puternica echipă rusă Triumph, cu ucrainienii de la BC Kiev şi maghiarii de la Kormend. Jucătorii de pe Târnava Mare pornesc din nou cu şanse de a reedita prima lor participare în competiţia europeană. Astfel, ei vor lupta cel mai probabil pentru poziţia secundă cu ucrainienii şi ungurii, ruşii fiind marii favoriţi ai grupei. Ei nu vor fi singura trupă din România prezentă în Eurochallenge, CSM Oradea şi BC Târgu Mureş fiind şi ele acolo.

 

În ediţia trecută, gaziştii s-au comportat excelent, fiind singura formaţie românească care a trecut de prima fază. Nu numai atât, ci aceştia au fost aproape de a trece şi de a doua fază, bătălia fiind la muchie de cuţit şi la egalitate cu echipa ce a acces mai departe. Pe lângă aceasta, ei au reuşit să răzbune alte trupe româneşti care pierduseră împotriva străinilor. Cel mai bun exemplu a fost victoria contra finlandezilor de la Joensuun Kataja, răzbunându-i pe CSU Ploieşti. Alb-negri îşi vor începe sezonul european în 5 noiembrie, la Kiev.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect