13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

GALERIE FOTO – Medieșenii au dat buzna la magazinul mobil Dinamo București

Cele mai citite

Medieșenii s-au înghesuit să își achiziționeze diferite produse de la magazinul mobil al celor de la Dinamo București. Acesta a ajuns în centrul istoric din oraș, în Piața Regele Ferdinand I în ziua meciului dintre Gaz Metan și Dinamo, iar susținătorii echipei bucureștene au avut ocazia să își achiziționeze diferite produse promoționale, dar și mai multe modele de tricouri, treninguri sau fulare ale dinamoviștilor.
Gaz Metan Mediaș întâlnește luni seara Dinamo București pe teren propriu, în cadrul unei partide în care jucătorii medieșeni și-au propus să continue seria extraordinară de 11 partide fără înfrângere în actualul sezon al Ligii I. Aflați în acest moment pe locul 4 în clasament, care asigură accederea în play off-ul competiției, medieșenii și-au propus pentru meciul de luni seara obținerea cel puțin a unui punct în confruntarea cu bucureștenii. Partida dintre Gaz Metan Mediaș și Dinamo București se joacă de la ora 20.30 și va fi transmisă în direct de posturile DolceSport, DigiSport și Look TV.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copaci transplantați de pe o stradă din Sibiu. Artera a intrat în lucrări de modernizare

Lucrările de modernizare a străzii Marburg din cartierul Tineretului au început, anunță municipalitatea sibiană.Acestea includ relocarea rețelelor de utilități,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect