Acum citesti:
Fetiţele de la CS Romgaz Mediaş, vicecampioane naţionale la tenis de masă
Intreg articolul 3 minute de lectura

Fetiţele de la CS Romgaz Mediaş, vicecampioane naţionale la tenis de masă

Romgaz Medias Minicadete1Fetiţele de la CS Romgaz Mediaş au devenit vicecampioane naţionale la tenis de masă, categoria minicadete. Echipa alcătuită din tenismenele Alina Moca, Beatrice Hila, Gabriela Herciu şi Mara Moca a câştigat şapte din opt partide, meciul pentru aurul naţional fiind pierdut de către medieşence în joc decisiv. Victoria a revenit jucătoarelor de la CS Mureşul Luduş, iar CSM Zalău a fost pe trei. Evenimentul a avut loc la Bistriţa în perioada 10-12 februarie. Rezultatele elevelor lui Gheorghe Vaida au fost următoarele: 4-0 ACS Dumbrăviţa, 4-0 Clubul Elevilor Carei şi 4-1 LPS Slatina I în grupele preliminare, 3-4 Mureşul Luduş, 4-1 CSM Buzău I şi 4-0 ACS Dumbrăviţa I în grupele semifinale şi 4-3 CSM Zalău, 4-3 CSŞ Târgu Mureş, în grupa finală. Trebuie specificat că Luduşul şi Mediaşul nu au mai jucat şi în finală, scorul din semifinale a fost luat ca punctaj în grupa finală.

Romgaz Medias Minicadete2
Romgaz Medias Minicadete

Peste 2 ani pe podiumul naţional

De mai bine de 2 ani de zile, tenismenele antrenate de Gheorghe Vaida nu s-au întors de la o competiţie importantă pe plan naţional fără o medalie, iar în destule cazuri ele au luat şi pe cea mai strălucitoare. Dovezi în acest sens sunt 2015 şi 2016, când la copii, la cadete, la junioare şi senioare, Andreea Dragoman şi compania au fost printre cele mai bune. Şi la echipe şi în probele individuale.

Aici puteţi vedea câteva declaraţii ale principalului responsabil pentru faptul că tenisul de masă din Mediaş este la un nivel atât de înalt pe plan naţional şi internaţional:

Sursă video – Nova TV Medias
Credit foto – Facebook Gheorghe Vaida

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.