13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Gaz Metan s-a întors cu stângul în Liga I. Două penalty-uri ratate şi înfrângere pe final cu Poli Timişoara

Cele mai citite

Gaz Metan a revenit în Liga I după o perioadă lungă de pauză datorată timpului liber dintre tur şi retur în campionatul românesc. Fotbaliştii medieşeni au pornit cu stângul campania pentru locul 7 în România, pierzând cu puţin timp în urmă cu ACS Poli Timişoara, scor 0-1. Meciul de pe teren propriu al acestora, a fost de-a dreptul un coşmar, alb-negri reuşind să îl piardă deşi au avut două lovituri de pedeapsă.

Disputa a început foarte prost pentru elevii lui Dulca, Cristi Todea fiind eliminat după un cot în figură aplicat adversarului. Până la pauză, gaziştii au rezistat fără să aibă emoţii din partea oaspeţilor, ei producând un pic de panică în careul celălalt, dar arbitrul i-a refuzat un penalty clar lui Bawab. În repriza a doua, nu s-a observat faptul că Gaz Metan joacă în zece jucători, ba din contră, ei s-au descurcat cu atât mai bine. Au obţinut două lovituri de la 11 metri în numai 300 de secunde, dar atât Thaer Bawab cât şi Ciprian Petre nu au reuşit să-l învingă pe specialistul la aceste faze, Nuno Claro. Goalkeeper-ul advers a ghicit colţul şi a respins mingea. De altfel, fostul portar al CFR-ului, a fost de departe cel mai bun jucător al duelului. Ratările gazdelor s-au răzbunat, bănăţenii dându-le lovitura de graţie în minutul 89 prin Florin Nanu. Mediaşul continuă astfel, obişnuinţa din ultimele sezoane în a face meciuri cu mari cu formaţii puternice şi de a pierde cu trupe inferioare.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copaci transplantați de pe o stradă din Sibiu. Artera a intrat în lucrări de modernizare

Lucrările de modernizare a străzii Marburg din cartierul Tineretului au început, anunță municipalitatea sibiană.Acestea includ relocarea rețelelor de utilități,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect