Acum citesti:
Înfrângere în Banat: ACS Poli Timișoara – Gaz Metan Mediaș 1-0
Intreg articolul 2 minute de lectura

Înfrângere în Banat: ACS Poli Timișoara – Gaz Metan Mediaș 1-0

Gaz Metan a pierdut la Timișoara, scor 0-1, în ultima etapă a turului din play-out-ul Ligii I. Prima ocazie a partidei venit în minutul 22 și a aparținut timișorenilor. Novak nu a profitat de o greșeală mare a lui Jasmin Trtovac și a șutat, însă portarul Alexandru Greab a reușit să respingă cu piciorul. În minutul 26 a venit rândul Gazului să aibă o bună oportunitate. Sikorski a primit o pasă foarte bună de la Eric, însă a șutat peste poartă din 10 metri. Brazilianul Eric de Oliveira a avut o ocazie foarte mare în minutul 30, însă șutul său din interiorul careului a fost respins de portarul Cătălin Straton.
Repriza secundă a debutat cu o ocazie foarte mare a medieșenilor Eric a prins un șut foarte bun de la 25 de metri, însă Straton a reușit să respingă peste poartă. Gazul a avut o altă ocazie foarte mare în minutul 61, când Jasmin Trtovac a reluat cu capul o centrare din corner, însă mingea s-a dus puțin peste poarta timișorenilor. Cu 6 minute înainte de finalul partdei, Dănuț Lupu putea să marcheze pentru Gaz Metan, însă a șutat puțin pe lângă poarta lui Straton din câțiva metri. În minutul 88, timișorenii au reușit să înscrie golul victoriei prin Străuț, care a reluat imparabil cu capul din câțiva metri după o centrare excelentă din corner.
În urma acestui rezultat, medieșenii rămân cu 29 de puncte în clasamentul Ligii I. Pentru Gaz Metan urmează o nouă deplasare în prima etapă din returul play-out-ului. Jucătorii medieșeni vor juca cu ASA Târgu Mureș, sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 18.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.