5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Valoarea senzaţională a taekwondo-ului sibian este la toate nivelurile. Ciprian Banea este noul vicepreşedinte al Federaţiei Române de Taekwondo

Cele mai citite

Sibianul Ciprian Banea este noul vicepreşedinte al Federaţiei Române de Taekwondo. El a fost ales în această funcţie cu un număr de 21 voturi din totalul de 25. Pe lângă aceasta, el este secretarul general al Clubului PUMA Sibiu. Din componenţa Biroului Federal mai face parte şi Alin Lazurcă, Preşedintele PUMA Club Sibiu. În vârstă de 37 de ani, de profesie avocat, Ciprian Banea şi-a început cariera sportivă în domeniul taekwondo-ului în anul 1993, acumulând de-a lungul timpului o serie de performanţe notabile în cadrul PUMA Club, atât individual, cât şi alături de echipa sa. Este practicant de taekwondo cu centura neagră 4 dan şi, totodată, arbitru naţional clasa 1 şi internaţional clasa B.

Ciprian Banea a luat parte ca şi arbitru la Campionatul European de taekwondo din 2006 şi la Cupa Europei din Polonia 2009, Bratislava 2010 şi Bulgaria 2013. A participat activ la toate competiţiile naţionale şi stagiile internaţionale de pregătire din Oradea, Viena, Riccione, Munchen, Budapesta, Tel Aviv, Ostende. Alături de membrii clubului, a fost prezent la Campionatul European din Poprad, Wroclaw, Constanţa şi la Open-ul Poloniei 2008, Cupa Europei Lublin 2009, Bratislava 2010, Campionatul European din Slovenia 2012, Campionatul Mondial Benidorm 2013. Astfel, a fost arătat încă o dată valoarea extraordinară a taekwondo-ului sibian care este la toate nivelurile : sportivi, antrenori şi oficiali. Această numirea continuă a confirma performanţele deosebite obţinute de luptătorii noştrii în ultimii ani de zile, şi viitorul frumos care îi aşteaptă, datorită muncii incredibile depuse de toată lumea din jurul acestui sport.
Ciprian Banea : “Sunt pasionat de ceea ce reprezintă taekwondo şi doresc să îmi aduc o contribuţie cât mai mare la dezvoltarea acestei mişcări sportive în România. Este o onoare pentru mine personal şi pentru PUMA Club să fac parte din forul de conducere al Federaţiei Române de Taekwondo. Marea mea dorinţă este ca în următorii 2 ani să aducem la Sibiu un Campionat European de Taekwondo şi să transformăm fosta Capitală Culturală într-o nouă capitală, de data aceasta, o capitală sportivă.”.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect