Acum citesti:
Meciul de baschet Steaua – CSU Sibiu se vede în Pţa. Mică
Intreg articolul 2 minute de lectura

Meciul de baschet Steaua – CSU Sibiu se vede în Pţa. Mică

Partida decisivă în confruntarea Sibiu-București la baschet masculin va fi transmisă în aer liber la Sibiu. Miercuri seara suporterii CSU Sibiu vor putea să își susțină echipa favorită în fața unui ecran de mari dimensiuni, iar cei îmbrăcați în galben vor beneficia de reduceri la pizza și bere de la partenerii evenimentului.

Asociaţia „Al 6-lea jucător” instalează un ecran LED de mari dimensiuni în Pţa. Mică, pentru care a primit și avizul Primăriei Municipiului Sibiu. Pe ecran va fi transmis meciul de baschet din această seară dintre Steaua CSM EximBank Bucureşti şi BC CSU Sibiu, de la 18:30.

Partida este una care va decide soarta echipei noastre în Liga Națională de Baschet, întrucât o victorie în această seară ne va duce în meciul 5 cu echipa din capitală, având astfel o șansă de a accede în finală pentru prima oară după anul 1999, atunci când a cucerit al doilea titlu de campioană naţională. Scorul general este deocamdată de 2-1 în favoarea bucureştenilor.

În galben în Pţa. Mică!

Suporterii sibieni care nu au putut face deplasarea la Bucureşti alături de echipă sunt aşteptaţi astăzi, începând cu ora 18:15, în Pţa. Mică din Sibiu pentru a-şi susţine echipa favorită. Sub sloganul «În galben în Pţa. Mică!» organizatorii au pregătit zeci de surprize fanilor care demonstrează că sunt suporteri adevăraţi. Astfel, toţi cei îmbrăcaţi în galben vor beneficia de reduceri la pizza şi bere la cafenelele din Pţa. Mică. Music Pub şi Atrium Classic Cafe oferă o reducere de 15% la pizza iar Faust cafe und disko şi Einstein Cafe au reduceri la bere începând cu ora 18:00 până după terminarea meciului.

În pauza meciului, cei îmbrăcaţi în galben vor participa la o tombolă care are ca premii maiouri de joc CSU Sibiu oferite de firma Andu, sponsor al echipei, şi tricouri galbene CSU Fans. Crainicul evenimentului este Sebastian Muntean, cel care a comentat de la faţa locului câştigarea Campionatului Naţional din 1999.

Iniţiativa instalării ecranului LED în Pţa. Mică aparţine suporterilor sibieni organizaţi în asociaţia “Al 6-lea jucător”, cu sprijinul financiar oferit de Andrei Benedek şi Cotton Pub, având sprijin logistic Unimat, Atrium Classic Cafe, OMP Group şi BC CSU Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.