Acum citesti:
Criteriul primăverii – 400 de bicicliști, pe 19 km
Intreg articolul 2 minute de lectura

Criteriul primăverii – 400 de bicicliști, pe 19 km

Criteriul Primăverii îi așteaptă pentru al V-lea an pe sportivi la o plimbare cu bicicletele, pe o distanță de 19 km.

Competiția ciclistă reunește la start anul acesta peste 400 de participanți sibieni de toate vârstele.

„Competiția noastră se derulează sub deviza <<Mișcare pentru sănătate>>, ca în fiecare an. Este motivul pentru care încercăm și reușim în fiecare an să strângem sute de bicicliști amatori. Este îmbucurător că numărul bicicliștilor crește de la an la an, iar această mișcare pe bicicletă cunoaște o dezvoltare rodnică, fie că e ca mijloc de transport alternativ, ca mijloc de agrement sau de sport. Până la această oră, numărul celor înscriși electronic depășește 160 de persoane, iar în aceste ultime zile până la concurs ne propunem să ajungem la targetul pe care ni l-am stabilit”, spune Nicolae Ivan, consultant pe probleme de sport, în cadrul Asociației Județene de Turism.

Traseul se întinde pe o distanță de 19 kilometri și va avea următorul traseu:

Startul festiv – în fața Stadionului Municipal

Titu Maiorescu – Octavian Goga – Bahluiului – Calea Dumbrăvii (până la Hilton) – către Rășinari pe DJ 106 A – Mănăstirea Rășinari (punct de odihnă) – spre Poplaca pe DJ 106 R – Inspectoratul Județean de Jandarmi (festivitatea de premiere)

Criteriul Primăverii va începe la ora 10:10, sâmbătă, 20 mai și se va încheia în jurul orei 12:00 cu festivitatea de premiere din fața inspectoratului.

Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Sibiu, prin Agenda Sportivă. Pentru Criteriul Primăverii, CJS a alocat 14.000 de lei.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.