Acum citesti:
CSU a pierdut din nou cu Steaua
Intreg articolul 2 minute de lectura

CSU a pierdut din nou cu Steaua

Dragos Dumitru/Facebook CSU SibiuBaschetbaliștii sibieni nu au putut aduce semifinala în meci decisiv! Galben-albaștrii au pierdut și cel de-al treilea joc din play-off cu Steaua, scor 81-63. Rezultat care duce scorul la general la 3-1, scor care duce Steaua în finala mare și pe CSU în finala mică. Elevii lui Dan Fleșeriu au început ca din ”tun” partida cu ”militarii” și au câștigat primul sfert cu 25-22. În al doilea, ei au condus în cea mai mare parte din timp și au intrat la pauză cu avantaj de două puncte 45-43. Repriza secundă a fost una dezastruoasă. ”Vulturii” nu au mai putut menține ritmul, au pierdut sfertul trei cu 22-8, iar pe al patrulea cu 16-10. Mai mult, în partea secundă, roș-albaștrii au făcut tot ce au dorit pe parchetul Sălii Mihai Viteazul din București, pe când sibienii s-au chinuit de-a dreptul să marcheze, iar în apărare nu au putut să-i țină deloc pe Runkauskas, Dudzinski și Curry. Gazdele au dominat toate cele trei categorii importante: puncte, recuperări și pase decisive.

Marcatori Steaua: Runkauskas (20), Dudzinski (16), Malesevic (14), Curry (13), Falker (7), Baciu (7), Fraseniuc (3), Szijarto (1).

Marcatori CSU Sibiu: Popescu (15), Davis (11), Lalovic (9), Mijajlovic (9), Paliciuc (6), Dragoste (6), Cooper (4), Hardy (2), Gheorghe (1).

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.