Acum citesti:
Pompierul sibian Gabriel Andrei Oprea, dublu medaliat la Campionatul de atletism și cros
Intreg articolul 1 minute de lectura

Pompierul sibian Gabriel Andrei Oprea, dublu medaliat la Campionatul de atletism și cros

Gabriel Andrei Oprea, pompier în cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență CPT. DUMITRU CROITORU  Sibiu a obținut locul I la săritura în lungime și locul al II-lea la proba de viteză pe 100 metri în etapa finală a „Cupei Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România”. Evenimentul a avut loc în perioada 11-12 mai a.c. e Stadionul Municipal şi în Parcul Zăvoi din municipiul Râmnicu Vâlcea.

„Colegul nostru a participat la Campionatul de atletism și cros, etapa finală a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, denumită Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România”, a transmis Ramona Nistor, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

La acest campionat au participat 49 de pompieri din cadrul a 19 inspectorate pentru situaţii de urgenţă. Aceștia s-au întrecut la probe precum: atletism (100 m pentru bărbaţi şi 60 m pentru femei, 1500 m pentru bărbaţi – 800 m pentru femei, săritura în lungime cu elan şi aruncarea greutăţii) şi cros (3000m, 4000m, 6000 m pentru bărbaţi şi 2000 m pentru femei).

Foto: ISU Sibiu

pompierul premiat 3

pomppier premiat 1

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.