Acum citesti:
O elevă din Mediaș, între primele 12 șahiste din țară
Intreg articolul 1 minute de lectura

O elevă din Mediaș, între primele 12 șahiste din țară

În perioada 11-14 mai municipiul Giurgiu a găzduit Olimpiada Națională de Șah pentru liceeni. La această competiție au participat elevi din 36 de județe ale țării, elevi cu numeroase participări maționale și internaionale. Județul Sibiu a fost reprezentat de Teodora Popa, elevă a Liceului Teoretic „Axente Sever” Mediaș. Teodora a avut o prestație meritorie, reușind să câștige 4 din cele 7 runde ale olimpiadei. Astfel reprezentanta județului nostru s-a clasat între primele 12 șahiste la nivel național, obținând un premiu special al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Teodora Popa este elevă in clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Axente Sever”, la profilul Științele Naturii, și este legitimată la clubul de șah Tera Șah Mediaș. În acest an Teodora s-a mai calificat la olimpiadele naționale de geografie și religie, obținând premiul special al olimpiadei de geografie desfășurată la Oradea.

Pentru Teodora Popa participarea la olimpiada națională de șah a reprezentat indeplinirea uneia dintre cele mai arzătoare dorințe, șahul fiind, alături de geografie, activitățile preferate ale elevei axentiste. Felicitări Teodora și mult succes la competițiile care vor mai avea loc in acest an.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.