5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Ultimele 3 zile in care romanii mai pot cumpara titluri de stat „Centenar”

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite
Au mai ramas doar 3 zile in care sibienii pot cumpara titluri de stat din cazul Programului Tezaur-editia Centenar. Lansate la inceputul acestei luni, cestea pot fi achizitionate pana in data de 24 august inclusiv de la toate unitatile operative ale Trezoreriei Statului.

Titlurile au o valoare de 1 leu, o dobanda de 4,5%, scadanta peste 3 ani iar veniturile obtinute nu sunt impozitate. Valoarea maxima ce poate fi investita in titluri de stat de catre un singur investitor este de 100.000 de lei.
”Intr-un an aniversar oferim cea mai avantajoasa si sigura forma de economisire. Titlurile de stat sunt accesibile tuturor cetatenilor, indiferent de statutul lor studenti, salariati sau pensionari, care vor sa economiseasca inteligent. Statul le ofera o soluție sigura, cu o dobanda avantajoasa si neimpozabila.”, spune ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.
In luna iulie aproape 15.000 de investitori au cumparat titluri de stat. Valoarea acestora a fost de 786.225.634 de lei.
 
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect