1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Ce mesaj aveți pentru Sibiu 100% la împlinirea a 10 ani?

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Au trecut deja 10 de când ne intrați în casă? Nu îmi vine să cred cum trece timpul. Pot spune că am crescut și eu odată cu voi. Îmi aduc aminte cu mare bucurie de fiecare dimineață când bunicul meu ridica ziarul din cutia poștală și, luându-mă în brațe, îmi citea din el. La cât mai multe ediții și la cât mai mulți ani de existență și, de ce nu, acest deceniu să devină și mileniu. La mulți ani, Sibiu 100%!, Alexandra Gheorghe.
 
Chiar aveți 10 ani? Wow, a trecut un deceniu de când vă citesc cu mare drag. Sibiu 100% este unul dintre cele mai apreciate ziare locale, altfel nu cred că ați fi existat atât de mult timp pe piață. Voi, echipa Sibiu 100%, dați dovadă de mult profesionalism și dedicare în munca pe care o realizați și se vede că iubiți ceea ce faceți. Mă bucur că îmi intrați în casă săptămânal, mă bucur că astăzi am putut să discut cu unul dintre oamenii care muncesc la realizarea acestui ziar și că am putut să vă transmit părerea mea despre ceea ce faceți. La mulți ani, echipa Sibiu 100%!, Simi Hanea.
 
Dragă Sibiu 100% a trecut un deceniu de când te citesc? Pe lângă tradiționalele urări, aș vrea să îți mulțumesc pentru felul în care îți faci treaba, despre modul în care redactezi informația, despre promptitudinea, corectitudinea, atenția și precizia cu care ne prezinți evenimentele care au loc zi de zi în acest oraș de peste malul Sibiului. La mulți ani, jurnaliștilor, dar și nouă, cititorilor Sibiu 100%!, Elena Neagu.
 
Sibiu 100% sunt unul dintre cele mai importante ziare din Sibiu, iar echipa care stă în spatele acestui produs dă dovadă de mult profesionalism. De 10 ani îmi intrați în casă și vă primesc cu mare drag. Informația pe care o găsesc în paginile voastre este de calitate. La cât mai multe ediții!, Marian Constantin.
 
 
La mulți ani, Sibiu 100%! Sibiu 100% este ziarul vostru, al nostru, al Sibiului și al sibienilor și spun acest lucru, deoarece de-a lungul timpului a fost lângă cititorii săi, le-a ascultat ofurile, părerile, sfaturile. Vă citesc de fiecare dată rubrica de voxuri și mă regăsesc în unele dintre răspunsurile altor cititori. Țineți-o tot așa!, Mihaela Zaboloteanu.
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect