Acum citesti:
Cum ați circulat în această săptămână geroasă?
Intreg articolul 3 minute de lectura

Cum ați circulat în această săptămână geroasă?

ANCA FULEAAceste zile în care zăpada ne-a bucurat pe toți, nu au fost tocmai și cele mai prielnice pentru mine ca pieton și șofer. Străzile pricipale au fost curățate majoritatea, în schimb, străduțele lăturalnice nu au fost dezăpezite aproape deloc. Consider că se putea și mai bine, pentru un oraș ca al nostru. Discutând cu mai multe persoane din anturajul meu, am împărtășit diverse opinii cu privire la acest subiect, iar reacțiile, de asemenea nu au fost pozitive. Să sperăm, că măcar de acum încolo se vor lua măsuri în această privință”, Anca Fulea.

Mircea RotaruCondițiile meteorologice mi-au creat câteva dificultăți, cum ar fi mersul cu trenul, cu care am fost nevoit să vin în localitate. Acesta a avut 160 de minute întârziere și astfel și eu am întârziat la locul de muncă, dar acesta a fost un summum al experiențelor. În rest, mă bucur că este iarnă și mă pot bucura de peisaj”, Mircea Rotaru.

Ileana BâscăAșa de frig nu a mai fost la Sibiu de vreo 48 de ani și nici zăpadă așa de mare nu a mai fost de ani de zile, dar e o plăcere și un peisaj extraordinar și un aer purificat. Nu am întâmpinat probleme, fiind și sărbătorile, ne-au rămas provizii de atunci. Dacă cumva se va încălzi și vor veni și precipitații mixte, atunci va fi o problemă pentru că se va forma poleiul”, Ileana Bâscă.

Radu FlorinIarna înseamnă zăpadă, dar, din păcate, când zăpada este prea multă, intervin dificultăți. În afară de gheața care mi-a pus ceva probleme și dealurile de zăpadă depozitate aiurea de către cetățenii urbiei, dificultăți foarte mari mi-a pus gerul de crăpau pietrele. Așa că, de fiecare dată când plecam de acasă era o întreaga aventură, îmbrăcat ca un eschimos, încercam să-mi țin echilibrul pe trotoarele pline de gheață, zăpadă peste gheață. Cu toate astea, supraviețuiesc aventuriilor din urbea noastră. În primele zile de zăpadă am fost foarte șocat, deoarece nu prea am văzut utilajele de dezăpezit pe străzii, dar mi-am revenit rapid”, Radu Florin.

Iulian Cucu

Zilele acestea am circulat prin Sibiu ca pieton și nu am întâmpinat dificultăți mari din cauza zăpezii”, Iulian Cucu.

Noi, care suntem pensionari ne menajăm un pic și când e foarte frig nu ieșim afară și ieșim la limită, doar după cumpărături. Elena CărăușuÎn general, am văzut că oamenii își mătură în fața casei sau în fața blocului”, Elena Cărăușu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.