Zig Zag 22.08.2017

Pepe şi trupa MAXIM deschid prima ediţie a Festivalului Tineretului

Pepe şi trupa MAXIM vor încinge atmosfera la prima ediție a , organizat în perioada 26-27 august pentru tinerii din Avrig dar și cei din localitățile învecinate.

„Festivalul Tineretului promite să devină o nouă manifestare emblematică pentru Avrig şi avrigeni.  În cele două zile, tinerii Avrigului vor avea parte de recitaluri susţinute de artişti importanţi de la noi din ţară, de programe de discotecă în aer liber pe musică de DJ, precum şi de multe surprize” , ne-a declarat Ramona Berghea, viceprimarul orașului Avrig.
În afară de PEPE și MAXIM, pe scena festivalului vor mai urca fostul concurent la Vocea României, Adrian Corlaciu, trupele rock FUSION și STILL CRAZY și două trupe de dans.
În fiecare zi, programul va începe la ora 18:00, iar între orele 21:00 şi 23:00 va fi organizată discotecă în aer liber.
„Festivalul Tineretului” este organizat de Primăria şi Consiliul Local Avrig, cu finanţare de la bugetul local al oraşului. Manifestarea a fost inclusă în calendarul anual de activităţi cultural – artistice şi sportive al oraşului Avrig.
Etichete: , ,
Ad