6.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Harrison Ford a fost cât pe ce să provoace o tragedie

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Actorul Harrison Ford a fost aproape de a provoca o tragedie la începutul acestei săptămâni, la aterizarea avionului său de două locuri pe aeroportul John Wayne din Orange County, California, relatează Cinemagia.
Potrivit NBC News, acesta primise instrucţiuni specifice pentru aterizare, însă a încurcat pistele. A trecut chiar deasupra unui avion de pasageri al American Airline, cu 110 oameni la bord (plus membrii echipajului), iar o coliziune a fost evitată în ultimul moment.
„Acest avion trebuia să fie sub al nostru?”, a întreabat Ford controlorii de trafic. Eroarea sa nu va trece fără consecinţe – Administraţia Aviatică Federală a deschis o anchetă, iar actorul se va alege fie cu o mustrare, fie cu o suspendare a licenţei de pilot pentru încălcarea regulilor de siguranţă.
Ford are mai bine de 50 de ani de când a devenit pliot – în urma unor cursuri desfăşurate pe un mic aeroport din Winsconsin. A reluat costisitorul hobby după ce a cunoscut succesul ca actor. A fost însă implicat în mai multe accidente de-a lungul anilor – cel mai cunoscut fiind cel din Santa Clarita, California, din 1999. Cel mai recent este cel petrecut în 2015, în urma căruia a aterizat forţat pe un teren de golf din Santa Monica şi suferit răni destul de grave.
Sursa: cinemagia.ro

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect