Acum citesti:
Ai curaj să te pierzi prin lume cu noul Google Earth?
Intreg articolul 2 minute de lectura

Ai curaj să te pierzi prin lume cu noul Google Earth?

Google vine cu vești încântătoare pentru cei care obișnuiesc să între pe Google Earth doar ca să descopere lumea în care trăiesc – noua versiune a aplicației este disponibilă acum și este cu mult mai evoluată decât sora ei mai mică. Vizitatorii vor avea la dispoziție o nouă dimensiune în care să se aventureze, cu explicații și curiozități despre locurile pe care le vor vizita virtual.

Aproape fiecare om care a pornit Google Earth în ultimul deceniu a făcut mereu același lucru în primul rând: și-a căutat propria casă. De acum „acasă” este punctul zero – este locul de unde pornim. De aici apăsăm pe „zoom out” și ne vedem cartierul, apoi, orașul, județul, țara, continentul și, într-un final, bila noastră albastră. Din spațiu planeta noastră pare imposibil de mică, dar este în fond casa noastră, a tuturor.

Astăzi Google ne inițiază într-o versiune nou-nouță a Google Earth – pe web și Android – la doi ani de când a început lucrul la ea. Cu noul Earth, Google ne deschide noi portițe către lumea în care trăim, ne permite să învățăm mai multe despre modul în care totul se leagă și ne oferă noi perspective în ceea ce privește experiențele pe care le îndrăgim atât de mult. Este tot ceea ce iubești la Google Earth, plus noi moduri în care poți să explorezi, să înveți și să distribui. Apasă butonul de „zoom in” și descoperă ce aventuri te așteaptă în noul Google Earth.

Distribuie frumusețile pe care le descoperi

Cu noul buton 3D, vei putea să descoperi cele mai frumoase monumente ale lumii și să le privești din toate unghiurile posibile. Plimbă-te prin Marele Canion și observă-i măreția sau descoperă Turnul Eiffel, așa cum ai face-o dacă ai fi în fața lui.

Când găsești o priveliște care îți taie respirația, creează o vedere cu lucrul pe care îl vezi tu și trimite-o prietenilor și familiei. Ei vor da un simplu click pe vederea ta și vor fi trimiși exact în locul pe care l-ai admirat tu.

Simte-te liber să te pierzi puțin prin lume – cu Google Earth îți vei găsi mereu drumul înapoi acasă.

Untitled

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.