Connect with us

Semnalul săptămânii

Aglomerație Tursib

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

„Așa arăta miercuri dimineață (4 octombrie) autobuzul nr. 2 după numai 3 stații. Ușile nu se mai închideau din cauza aglomerației. Motivul a fost lipsa cursei de la 7:24, oră de vârf, când toți elevii și marea majoritate a sibienilor merg la serviciu. Explicația celor de la Tursib? „Autobuzul era vechi și s-a stricat… se mai întâmplă”. Ideea este că suntem „somați” de instituție (prin amenzile date de controlori) să ne cumpărăm bilete, abonamente, care culmea au fost și mărite însă serviciile sunt îndoielnice. În ultimul timp tot mai mulți dintre noi suntem nemulțumiți de serviciile transportului public de persoane. Pun autobuze vechi care se strică pe rute principale, la ore de vârf, iar din cauza lipsei de personal cu care se confruntă scot autobuze de pe linii deși ela apar în program. Autobuzele se aglomerează până la refuz și oamenii se calcă în picioare. Nu mai vorbim că nu-ți poți respecta programul din cauza lor. Întârzierile sunt la ordinea zilei. Dar ce să facem…se mai întâmplă.” – ne semnalează un cititor.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
2 Comments

2 Comments

 1. Avatar

  Maria

  9 octombrie 2017 at 4:57 pm

  Sunt de acord cu articolul. Serviciile Tursib lasa mult de dorit. In ultima perioada autobuzele lipsesc, iar cele care mai circula uneori, sunt foarte aglomerate. dar asta e…..Sibiul oras european!

 2. Avatar

  Lola

  13 noiembrie 2017 at 2:02 pm

  Si eu sunt de acord cu articolul.
  In 10.11. am vrut sa mergem cu autobuzul 15 de la Trei Stejari pana la Mall. Pe tabela orara scria ca vine la ora 18.15. La 18.30 cand am sunat la Dispeceratul Tursib, doamna care a raspuns a spus ca “ne urcam in autobuz cand vine”, dupa care a completat “autobuzele au intarziere din cauza circulatiei si sa asteptam ca ajung”.
  Ni se tot recomanda sa folosim transportul in comun pentru decongestionarea traficului in oras. Din pacate Tursib-ul nu face nimic pentru incurajarea calatoriei cu transportul in comun. Dincolo de faptul ca unii soferi nu sunt chiar profesionisti si au un comportament care lasa de dorit, mai sunt o serie de neajunsuri ale actualului transport in comun: intervalul orar mare intre doua autobuze, orarul descurajant al autobuzelor in week-end, traseele autobuzelor, curatenia din unele autobuze, faptul ca sunt zone din oras unde circula un autobuz sau nici unul ş.a. Este aberant ca in week-end sa astepti o ora sau mai mult de o ora un autobuz …
  Parerea mea este ca daca Tursib-ul ar regandi unele trasee, ar modifica orarul autobuzelor in asa fel incat acestea sa vina mai des chiar si in week-end, ar mai curata din cand in cand autobuzele in interior, mai multi dintre locuitorii orasului ar incepe sa foloseasca transportul in comun.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Semnalul săptămânii

Trecere de pietoni

Publicitate

Publicat

pe

„Semnul «Trecere de pietoni» este montat pe un copac, în zona verde și nu poate fi observat de către șoferi str. Calea Cisnadiei colt cu Siretului. Pietonii nu pot traversa minute bune, întrucât traficul este extrem de aglomerat”, ne-a semnalat o cititoare.

PUBLICITATE
CITEȘTE MAI MULT

Semnalul săptămânii

Blocul plomba

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

La blocul plombă din centrul orasului au apărut fisuri destul de serioase. Ar fi necesară o consolidare, pentru că zilnic trec oameni și mașini pe sub el”, ne-a semnalat o cititoare.

 

PUBLICITATE

CITEȘTE MAI MULT

Semnalul săptămânii

Strada Cristian

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Strada Cristian, mai exact zona din spatele magazinului Transagape, de pe Str. Maramureșului. Aș dori să stiu când se va interveni și în această zonă deprimantă și total ignorată: bălării, bălți, praf, stâlpi de beton”, ne scrie o cititoare.

PUBLICITATE
CITEȘTE MAI MULT
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

DELGAZ

PUBLICITATE

Subiecte

ULTIMA ORĂ

CELE MAI CITITE