fbpx
Acum citesti:
Exproprieri, pentru autostrada Sibiu – Pitesti
Intreg articolul 1 minute de lectura

Exproprieri, pentru autostrada Sibiu – Pitesti

Prefectura Sibiu a găzduit, marți, o întâlnire de lucru în vederea demarării procedurilor de expropriere a imobilelor aflate pe coridorul viitoarei autostrăzi Sibiu – Pitești.

„Se urmărește demararea cât mai rapidă a procedurilor, a licitațiilor și găsirea unui constructor, cu respectarea legislației. Detaliile nu ne aparțin, ele sunt la Ministerul Transporturilor, noi doar am găzduit întâlnirea” a declarat, pentru Sibiu 100%, prefectul de Sibiu, Lucian Radu.

Potrivit acestuia, în perioada următoare se va încerca identificarea tuturor parcelelor aflate pe coridorul autostrăzii și apoi a tuturor proprietarilor, în vederea demarării procedurilor de expropriere.

Întâlnirea, solicitată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA, a avut drept scop solicitarea sprijinului direct al autorităților locale în vederea identificării proprietarilor imobilelor afectate de realizarea Autostrăzii Sibiu – Pitești.

La dezbatere au participat, alături de prefectul Lucian Radu și reprezentanții CNAIR, Daniela Cîmpean – președintele Consiliului Județean, primarii și secretarii comunelor Șelimbăr, Tălmaciu și Boița, precum și reprezentanții Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.