5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Noul consul al Germaniei la Sibiu, în vizită la Prefectură

Cele mai citite

Noul șef al Consulatului Republicii Federale Germania la Sibiu, Hans E. Tischler, oficial ce îi succedă fostului consul, Judith Urban, a avut o întrevedere cu prefectul județului Sibiu, Lucian Radu. Concluzia a fost că turismul este unul dintre domeniile esențiale în care oamenii de afaceri germani ar fi interesați să investească.
“Am sosit doar de câteva zile, am multe de învățat și o fac cu plăcere”, a mărturisit diplomatul german, după ce prefectul i-a făcut o scurtă prezentare a județului și a potențialului său de dezvoltare.
“Din punct de vedere industrial, stăm foarte bine. Există investitori germani importanți, care au creat mii de locuri de muncă. Suntem un județ stabil, cu o balanță comercială pozitivă și cu perspective de dezvoltare”, a subliniat prefectul Lucian Radu.
Ambii oficiali au fost de acord că turismul va juca, în continuare, un rol esențial în dezvoltarea economică a județului, investițiile în acest domeniu fiind o oportunitate pentru oamenii de afaceri români și germani.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect