Acum citesti:
Începe montarea iluminatului festiv în municipiul Sibiu
Intreg articolul 1 minute de lectura

Începe montarea iluminatului festiv în municipiul Sibiu

De luni, începe montarea iluminatului de sărbători în oraș.

Primăria Sibiu a semnat contractul pentru verificarea, repararea, instalarea, demontarea și depozitarea elementelor care alcătuiesc iluminatului festiv care va împodobi Sibiul în sezonul sărbătorilor de iarnă 2017-2018.

Montările vor începe cu Piața Mare și apoi în restul centrului istoric pentru ca iluminatul să fie funcțional până în 17 noiembrie când se deschide Târgul de Crăciun. Ornamentele luminoase se vor monta în restul orașului până în 5 decembrie, înainte de Sf. Nicolae.

Valoarea contractului încheiat cu firma SC Electro Con SRL pentru prestarea acestor servicii este de 154.700 de lei.

În perioada de funcționare a iluminatului festiv, firma va asigura și asistență tehnică și va interveni pentru remedierea defecțiunilor care pot surveni.

Pentrua îmbogăți iluminatul festiv existent, Primăria achiziționează o serie de figurine și șiruri luminoase. Acestea vor fi utilizate pentru ornamentarea sensurilor giratorii din intersecțiile importante ale orașului. Contractul de achiziție va fi semnat cu fima MK Illumination în această săptămână, termenul de livrare a produselor fiind de 15 zile. Valoarea produselor este de 73.537,24 lei.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.