Acum citesti:
EcoSal, pregătit pentru deszăpezirea orașului în această iarnă
Intreg articolul 1 minute de lectura

EcoSal, pregătit pentru deszăpezirea orașului în această iarnă

EcoSal Mediaș, în calitate de operator public de salubrizare, face pregătirile necesare pentru buna desfăşurare a activităţii de deszăpezire. În perioada 15 noiembrie 2017 – 15 martie 2018, mai mulți ofiţeri de serviciu din cadrul societăţii vor supraveghea întreaga activitate. Din dotarea tehnică a societăţii, un număr de 9 utilaje vor acţiona pentru menţinerea în funcţiune a căilor publice pe timp de polei sau îngheţ.

În același timp, peste 70 de lădiţe cu nisip, vor fi amplasate pe străzi precum Stadionului, Baznei la intersecţia cu 1 Decembrie, Unirii, Mihai Eminescu, Dealul Cucului, Metanului, 9 Mai, Bucegi, dar și în stațiile de autobuz din municipiu. De asemenea, se vor amplasa şi grămezi de material antiderapant pe străzile în pantă, pe care accesul utilajelor este imposibil în cazul unor ninsori abundente.

Utilajele stabilite pentru intervenţii vor interveni pentru deszăpezire pe străzile din municipiul Mediaş în funcţie de gradul de prioritate, aşa cum au fost stabilite în planul de deszăpezire pentru iarna 2017-2018. Stocul materialelor antiderapante cuprinde de nisip cernut, clorură de magneziu şi sare.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.