Acum citesti:
Auchan Sibiu a plantat 3.500 de copaci la Șeica Mică
Intreg articolul 1 minute de lectura

Auchan Sibiu a plantat 3.500 de copaci la Șeica Mică

IMG_8504
IMG_8525
IMG_8528
IMG_8541

La nivel național rețeaua de Hipermarketuri  va planta 100.00 de copaci în toată țara

Sărbătoarea autumnală a aniversării lansării Auchan în România,eveniment anual ce din 2016 se numește “Mobilizatron”,prilejluiește desfășurarea și la Sibiu, în această toamnă,a unei acțiuni focusate pe o campanie de mobilizare a publiculuiîn jurul unor cauze relevante pentru comunitățile în care rețeaua de magazineeste prezentă, dar și pentru întreaga țară.

După cum informează  Constantin Buznea, directorul  magazinului Auchan Sibiu, anul acesta, Mobilizatron – ul este si mai focusat, de la mai multe cauze sociale , la una singura, aceea a responsabilitatii fata de mediu. Punctual, obiectivul nostru al hipermarketului Auchan Sibiu, a fost  sa plantam un numar de 3.500 de pomi in Seica Mica, alaturi de partenerii nostri: Directia Silvica Sibiu, Asociatia Eco4est Sibiu cu sprijinul colegiului Agricol ”Daniil Popovici Barcianu” Sibiu si al colegiului economic ”George Baritiu” Sibiu.

Acțiunea a  aveat loc sâmbătă, 4 noiembrie, îunde  toți iubitorii de o Românie verde sau fost  invitați să se alăture demersului Auchan devenind voluntari pentru o zi.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.