Acum citesti:
Dezbatere publică: Strategia de Dezvoltare a Serviciilor Sociale în Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Dezbatere publică: Strategia de Dezvoltare a Serviciilor Sociale în Sibiu

Consiliul Județean Sibiu a început procedura de consultare publică pentru aprobarea modificării și completării Strategiei Județene de Dezvoltare a Serviciilor Sociale 2013-2017-2023.

Persoanele fizice sau juridice interesate pot depune în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare la proiectul mai sus amintit, pe adresa de e-mail: judet@cjsibiu.ro sau la sediul Consiliului Judeţean Sibiu, strada G-ral Magheru, nr. 14 (CIC- Centrul de Informații pentru Cetățeni), până în data de 14.12.2017.

Proiectul de Hotărâre a Consiliului Județean Sibiu, Raportul de specialitate al Serviciului Strategii, Dezvoltare Economică și Socială, împreună cu modificările și completările la Strategia Județeană de Dezvoltare a Serviciilor Sociale 2013-2017-2020, sunt postate pe site-ul propriu al Consiliului Judeţean Sibiu, http://www.cjsibiu.ro/transparenta-decizionala/ și pot fi consultate la sediul Consiliului Judeţean Sibiu, strada G-ral Magheru, nr. 14, Serviciul Strategii Dezvoltare Economică şi Socială.

„Dat fiind faptul că se dorește respectarea dreptului la opinie, a obligației autorităților administrației publice la transparența decizională, precum și implicarea activă a societății civile în probleme de interes județean, Consiliul Județean Sibiu organizează o dezbatere publică în data de 04.12.2017, ora 13:00, în sala de conferințe a instituției, în vederea definitivării Strategiei Județene de Dezvoltare a Serviciilor Sociale 2013-2017-2023”, transmit reprezentanții instituției. 

Proiectul de Hotărâre pentru aprobarea modificării și completării Strategiei Județene de Dezvoltare a Serviciilor Sociale 2013-2017-2023 urmează să fie supus dezbaterii și aprobării Consiliului Județean Sibiu în ședința ordinară din 21 decembrie 2017.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.