Acum citesti:
Primele imagini cu autostrada Sibiu – Pitești, lotul Boița
Intreg articolul 1 minute de lectura

Primele imagini cu autostrada Sibiu – Pitești, lotul Boița

Asociația Pro Infrastructura, formată din specialiști din diferite domenii care monitorizează marile proiecte de infrastructură ale României, a publicat primele simulări 3D cu autostrada Sibiu – Pitești, zona nodului Boița, parte din Secțiunea 1.

Lotul respectiv este în faza de evaluare a ofertelor din cadrul licitației contractului de proiectare și execuție lucrări.

„Din păcate, doar Secțiunea 1 și Secțiunea 5 sunt realizate la nivel de studiu de fezabilitate la standardele cerute de experții internaționali de la JASPERS (reprezentanți ai Comisiei Europene). Secțiunile 2, 3 și 4, cele mai grele, din munte, au un studiu de fezabilitate vechi din 2008, făcut mai mult din birou, cu studii geotehnice lacunare, criticat aspru de JASPERS în 2013 într-un document oficial”, scriu reprezentanții Asociației.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat

a 1
a 2
a3
a4
autostrada

că au fost depuse nouă oferte pentru proiectarea şi execuţia primei secţiuni a autostrazii Sibiu – Piteşti, cuprinsă între Sibiu şi Boiţa (km. 0+000 – km13+170), valoarea estimată a proiectului fiind de 765.838.999,48 de lei, fără TVA.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.