Acum citesti:
GALERIE FOTO – A început amenajarea patinoarului artificial
Intreg articolul 1 minute de lectura

GALERIE FOTO – A început amenajarea patinoarului artificial

De miercuri a început amenajarea patinoarului artificial în municipiul Mediaș. Acesta va fi amplasat în centrul istoric al orașului, în Piața Regele Ferdinand I. În acest fel, amatorii sportrilor de iarnă vor avea o surpriză și în acest sezon rece. Amatorii de patinaj din municipiul de pe Târnava Mare vor putea folosi patinoarul artificial timp de 3 luni de zile.

După ce anii trecuţi au avut parte de un patinoar artificial, tinerii medieşeni vor avea aceeaşi surpriză şi în acest sezon rece. Este un patinoar de 600 de metri pătraţi, care spre deosebire de anii trecuți va funcționa o perioadă mai mare de timp, respectiv 3 luni. Inaugurarea patinoarului este programată pentru data de 5 decembrie și va funcționa, dacă starea vremii o va permite, până la sfârșitul lunii februarie.

Prețul unui bilet de intrare, pentru fiecare sesiune de 90 de minute este de 12 lei pentru adulți, respectiv 6 lei pentru copii, iar închiriatul patinelor va costa 10 lei. În funcție de condițiile meteo, patinoarul va fi menținut deschis până la sfârșitul lunii februarie 2018.

A inceput amenajarea patinoarului din Medias 1
A inceput amenajarea patinoarului din Medias 2
A inceput amenajarea patinoarului din Medias
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.