Acum citesti:
Mii de cadouri pentru copiii de la grădinițe și școli, la Târgul de Crăciun
Intreg articolul 2 minute de lectura

Mii de cadouri pentru copiii de la grădinițe și școli, la Târgul de Crăciun

Surprize plăcute pentru câteva mii de copii din municipiul de pe Târnava Mare. Municipalitatea medieșeană a pregătit nu mai puțin de 3.500 cadouri pentru copiii de la grădinițele și școlile gimnaziale din Mediaș. Aceștia sunt așteptați să colinde la Târgul de Crăciun care se va deschide în data de 5 decembrie în centrul istoric al orașului, în Piața Regele Ferdinand I. Preșcolarii și elevii claselor 0-4 din municipiul Mediaș sunt așteptați să participe la Târgul de Crăciun din centrul istoric. Pentru colindele lor, Moș Crăciun îi va răsplăti cu daruri, iar Primăria  Mediaș a pregătit pentru cei mai mici dintre locuitorii orașului un număr de 3.500 cadouri.

Timp de aproape două săptămâni, între 5 și 16 decembrie, medieșenii se vor putea bucura de un Târg de Crăciun. Acesta va funcționa, la fel ca și anul trecut, în centrul istoric al orașului, în Piața Regele Ferdinand I. Evenimentul va începe în data de 5 decembrie și se va încheia în 16 decembrie și își propune să aducă în acest fel mai aproape spiritul Crăciunului în Mediaș. Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun de la Mediaș va avea loc în data de 5 decembrie, în aceeași zi urmând să fie inaugurat patinoarul artificial și să fie aprins iluminatul festiv cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Medieșenii vor avea parte și de concerte. În 5 decembrie va concerta formația Compact și Ricardo Caria. În 15 decembrie vor urca pe scena din Piața Regele Ferdinand I Nicola și Cătălin Crișan, iar în 16 decembrie formația Proconsul va concerta în ultima seară a evenimentului.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.