Acum citesti:
Siguranța sibienilor, la ședinta Comitetului Județean pentru Situații de Urgență
Intreg articolul 1 minute de lectura

Siguranța sibienilor, la ședinta Comitetului Județean pentru Situații de Urgență

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, întrunit în ședință extraordinară, a aprobat, marți, Planul de măsuri pentru menținerea, asigurarea ordinii publice și creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului, premergător şi în contextul sărbătorilor de iarnă, pentru perioada 29 noiembrie 2017 – 8 ianuarie 2018. Planul de măsuri va fi publicat pe site-ul Instituției Prefectului – Județul Sibiu, la adresa www.prefecturasibiu.ro / Despre instituție / Comisii / Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

De asemenea, în calitate de președinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, prefectul Adela Muntean le-a atras atenția membrilor Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu că sunt obligați să răspundă la telefon la orice oră și să anunțe datele de contact ale înlocuitorului lor înainte de a intra în concediu.

Având în vedere faptul că urmează perioada în care se sacrifică porcii, prefectul Adela Muntean a solicitat conducerii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor să informeze cetățenii județului asupra cabinetelor veterinare care efectuează examene trichineloscopice.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.