Acum citesti:
Mesajul primarului Astrid Fodor cu ocazia Zilei Naționale a României 2017
Intreg articolul 2 minute de lectura

Mesajul primarului Astrid Fodor cu ocazia Zilei Naționale a României 2017

Dragi sibieni,

Vă invit anul acesta de Ziua Națională să facem un exercițiu: să încetăm să mai plângem România, invocând neajunsurile ci, dimpotrivă, să ne uităm la ceea ce avem. Să ne dăm seama că România are resursele materiale și mai ales umane de care are nevoie pentru a crește. Trebuie doar să le redescoperim, să le punem în valoare, să le promovăm și să le păstrăm pentru ca această țară să se dezvolte în beneficiul cetățenilor săi.

România este o țară uimitor de frumoasă, cu o istorie bogată și tradiții puternice. Dar sufletul României este alcătuit din oameni, din români: personalități care ne fac mândri prin realizările lor, profesioniști bine pregătiți care ne-au făcut cinste în lume, tineri cu un uriaș potențial, studenți apreciați, sportivi medaliați, militari care ne-au reprezentat cu onoare, medici care performează, seniorii ca adevărate biblioteci de experiență, copiii noștri care aduc entuziasmul zilei de mâine și fiecare cetățean de bună credință care lucrează cinstit și corect. Fiecare dintre noi suntem o parte din România, o piesă a unui mecanism care dă viață și viitor țării!

Ca cetățeni ai acestei țări, haideți să reînsuflețim România uniți, punând în valoare tot ce avem bun pentru ca astfel să avem puterea să schimbăm ce trebuie schimbat. Doar astfel România poate crește sănătos!

La mulți ani, români! La mulți ani, România!

Astrid Fodor

Primarul Municipiului Sibiu

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.