Acum citesti:
Restricții de trafic, în Sibiu, de Ziua Națională
Intreg articolul 2 minute de lectura

Restricții de trafic, în Sibiu, de Ziua Națională

Manifestările organizate în oraș cu ocazia Zilei Naționale a României impun mai multe restricții de trafic pentru câteva ore, în data de 1 decembrie, acestea fiind aprobate de către Comisia de Circulație.

Pentru evenimentul „Defilarea Gărzii de onoare și a trupelor”, circulația va fi închisă după cum urmează:
– între orele 7 – 14 pe strada Berăriei
– între orele 7 – 12 pe Bulevardul Corneliu Coposu, între sensul giratoriu din Piața Unirii și cel de la intersecția cu strada Constituției. Se va asigura totuși accesul pe o singură bandă dinspre strada Constituției spre strada Pompeiu Onofrei
– între orele 12 – 14 pe bulevardul Corneliu Coposu, doar pe tronsonul dintre Piața Unirii și strada Independenței.

Pentru evenimentul „Itinerariul retragerii cu torțe” se vor institui restricții temporare în trafic pe traseul bulevardul Victoriei – Piața Unirii – Strada Someșului – strada Școala de Înot – strada Nicolae Olahus – bulevardul Mihai Viteazu – strada Nicolae Iorga – bulevardul Vasile Milea – strada Revoluției, pentru a permite trecerea coloanei militare în intervalul orar 16.15 – 18.

De asemenea, în ziua de 1 decembrie Parcarea Teatrului va fi închisă între orele 7 – 14. Șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare, în funcție de direcția de deplasare, pentru a evita această zone.

Și autobuzele Tursib care se deplasează pe Bulevardul Corneliu Coposu își vor devia traseul în 1 decembrie, în intervalul orar 7-14. Modificările de traseu pot fi consultate pe site-ul Tursib http://www.tursib.ro/news/show/258 și vor fi afișate în stațiile de autobuz respective.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.