Acum citesti:
2,1 milioane lei pentru județul Sibiu
Intreg articolul 1 minute de lectura

2,1 milioane lei pentru județul Sibiu

Guvernul a adoptat o suplimentare pentru bugetele locale, în vederea susținerii  sistemului de protecție a copilului și a persoanelor cu dizabilități. La nivel național, suma aprobată este de aproape 240 de milioane de lei și provine din Fondul de rezervă.

Reprezentanții Executivului au transmis că banii reprezintă asigurarea cheltuielilor de funcționare pentru unitățile de asistență socială și au fost alocate ca răspuns la solicitările venite din partea primăriilor.

Județul Sibiu a primit puțin peste 2,1 milioane de lei din această sumă.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Sibiu, instituția a solicitat, printr-o adresă transmisă în luna septembrie, 5 milioane lei pentru asistența socială, 7 milioane lei pentru drumurile județene și 7,3 milioane lei pentru echilibrarea bugetelor locale, în vederea finanțării administrației județene și a instituțiilor din subordinea ei.

Guvernul a aprobat, în ședința de săptămâna trecută, 1.064.000 lei pentru susținerea sistemului de protecție a copilului și 1.047.000 lei pentru învățământul special și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională.

 

 

 

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.