Acum citesti:
Consiliul Județean Sibiu susține Balul Adolescenților Milionari
Intreg articolul 4 minute de lectura

Consiliul Județean Sibiu susține Balul Adolescenților Milionari

Balul Adolescenților Milionari este un demers socio-educativ, care promovează excelența în sistemul de învățământ și premiază performanțele școlare din județul Sibiu. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Sibiu și va avea loc în 19 ianuarie 2018, ora 18.00, la Sala Transilvania.

“Adolescenții <<milionari>> prin rezultatele excelente la învățătură, prin implicarea în activitățile extrașcolare, vor fi evidențiați în cadrul evenimentului Balul Adolescenților Milionari. Este o inițiativă care promovează performanța, adevăratele valori școlare și extrașcolare și care merită toată atenția și susținerea. Îmi amintesc cu câtă nerăbdare era așteptat în anii ‘90 acest bal, de altfel unul dintre puținele evenimente ce se organizau atunci și am convingerea că, începând din acest an, tot mai mulți elevi își vor dori să ajungă <<adolescenți milionari>>. În calitate de partener, Consiliul Județean Sibiu sprijină acest demers socio-educativ care aduce în atenția tinerilor lucrurile care contează cu adevărat și care le pot asigura o viață mai bună, viitorul pe care și-l doresc.” a declarat Daniela Cîmpean, Președinte Consiliul Județean Sibiu.

Mai mult decât un bal

Balul Adolescenților Milionari (BAM) se adresează elevilor de liceu din județul Sibiu și promovează performanțele școlare și extrașcolare ale acestora, precum și rezultatele deosebite, și metodologia de predare a cadrelor didactice îndrăgite de elevi. Astfel, în cadrul evenimentului vor fi anunțați: Elevul anului, Profesorul anului, Echipa fantastică, precum și Miss și Mister Adolescență Sibiu 2017-2018.
Intrarea se face pe bază de bilet, acestea fiind puse în vânzare online, pe website-ul kompostor.ro, sau se pot cumpăra de la Business Coffee (Galeria Carrfour Șelimbăr sau blv. Victoriei, nr. 32).

Demers social – educativ care susține elevii eminenți și cadrele didactice performante

,,Mai mult decât un eveniment, Balul Adolescenților Milionari este un demers social – educativ de susținere și sprijinire a performanțelor școlare prin identificarea nevoilor cu care se confruntă fiecare liceu din județul Sibiu. În urma organizării evenimentului, o parte din aceste nevoi vor putea fi acoperite”, a declarat Roxana Dinescu, Președintele Asociației pentru Sibiu și organizatorul evenimentului.
Scopul evenimentului este utilarea ulterioară a liceelor câștigătoare cu diverse echipamente sau materiale didactice.

Eveniment de amploare la Sala Transilvania, cu vedete și artiști consacrați

,,Balul balurilor sibiene” va avea loc la Sala Transilvania, unde liceenii vor avea parte de un spectacol de amploare, cu show-uri de lasere & lumini și concerte cu artiști consacrați.

ARIAS, duo-ul sibian de artiste DJ, va fi prezent la eveniment și va face atmosferă de party, alături de DJ Cipi Hampu. Cântăreața Lidia Buble, care este invitata specială a evenimentului, va susține un concert în fața publicului prezent. Liceenii vor avea ocazia să fredoneze alături de ea piesele cele mai cunoscute și premiate: Mi-e bine, Cămașa ta sau Le-am spus și fetelor.

Vedeta TV Liviu Vârciu va fi și el prezent la BAM, în calitate de prezentator al evenimentului. Distracția va continua până la ora 24.00, party-ul fiind asigurat de muzica celor de la ARIAS și Dj Cipi Hampu.

18.00 – 20.00: concursuri și probe de aptitudine; premierea BAM 2018

20.00 – 22.00: concert Lidia Buble

22.00 – 24.00: party cu ARIAS și Dj Cipi Hampu

Balul Adolescenților Milionari este un proiect al Asociației pentru Sibiu și co-organizat de Consiliul Județean Sibiu.

Parteneri media: Kiss FM, Sibiu 100%, Zile și Nopți, Ora de Sibiu, Urby App.

Parteneri: Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu, Business Coffee 2 Go, Coca-Cola, Marquardt, Shopping City Sibiu, Aldo Events, Arena Platoș Păltiniș, Jifa, Arsis, Andu, Biomin, Adina Zotinca, So Pretty, Xcape Room Sibiu, ZETTA, Pensiunea Hugo.

https://www.facebook.com/baluladolescentilormilionari/

afis BAM

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.