Acum citesti:
Curățenia de primăvară începe din Cimitirul Municipal
Intreg articolul 2 minute de lectura

Curățenia de primăvară începe din Cimitirul Municipal

Lucrările de investiții începute în anul 2017 în Cimitirul Municipal vor continua și anul acesta, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu. Este vorba despre lucrări care prevăd modernizarea rețelei de iluminat pe aleea principală și amenajarea acesteia pe unele alei secundare, dar și cele de modernizare a aleilor din zona Calea Cisnădiei și în zona porții 3 de pe Calea Dumbrăvii.

Pe de altă parte Primăria anunță și începerea, din 1 Martie a curățeniei de primăvară precum și a lucrărilor de reparații și întreținere specifice sezonului. De acestea se va ocupa serviciul public care administrează Cimitirul.

„În prima etapă este planificată îndepărtarea tuturor băncilor deteriorate din Cimitir și montarea de bănci pe aleile principale. Gardul de lemn care separă Cimitirul de un teren învecinat pe o lungime de aproximativ 200 de metri va fi înlocuit cu unul din panouri de plasă. Echipele de lucru vor amenaja și curăța și vegetația din Cimitir. În paralel cu toaletarea arbuștilor se vor planta arbori pe aleile principale și secundare. Anumite zone se vor gazona și se va planta gard viu acolo unde este necesară completarea”, se arată într-un comunicat trimis de biroul de presă al Primăriei Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.