Acum citesti:
În dezbatere: regulamentul parcărilor de pe domeniul public
Intreg articolul 1 minute de lectura

În dezbatere: regulamentul parcărilor de pe domeniul public

Primăria Municipiului Mediaș prin Direcţia de Administrare a Domeniului Public Mediaş organizează o dezbatere publică privind “Regulamentul de exploatare a domeniului public destinat parcării cu plată a autovehiculelor în municipiul Mediaş ”. Dezbaterea va avea loc în data de 1 martie 2018, cu începere de la ora 16, în Sala de Ședințe „Daniel Thellmann“ a Primăriei Mediaș.

Persoanele fizice sau juridice interesate pot depune în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la regulamentul sus-menţionat până cel târziu la data de 28 februarie 2018, ora 12, folosind una dintre următoarele forme de comunicare: prin poștă, la adresa Primăria Municipiului Mediaș, Piața Corneliu Coposu numărul 3, cod 551017, județul Sibiu; prin email, la adresa primaria@primariamedias.ro, prin fax, la numărul 0269/841.198, sau direct la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Mediaș.

Conținutul  regulamentului sus-menţionat poate fi consultat atât pe site-ul propriu al Primărie, cât și la avizierul special amenajat în Holul Primăriei Mediaș, intrarea B, Centrul de Informare pentru Cetățeni.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.