Acum citesti:
Premii în bani pentru sute de persoane, înainte de Paști
Intreg articolul 2 minute de lectura

Premii în bani pentru sute de persoane, înainte de Paști

Aproape 200 de medieşeni care au împlinit sau vor împlini 80 de ani de viaţă în intervalul 1 ianuarie-30 iunie 2018 vor fi premiaţi de municipalitate în preajma Sărbătorilor de Paști. Aleşii locali vor discuta și cel mai probabil aproba la şedinţa din această lună hotărârea privind premierea octogenarilor, festivitatea urmând să aibă loc în luna martie. Premiul pentru persoanele care au împlinit sau vor împlini 80 de ani va consta într-o Diplomă de Excelenţă şi suma de 400 de lei.

Și pensionarii cu venituri mici vor avea parte de surprize cu ocazia Paștelui. Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Mediaş va oferi în preajma Sărbătorilor de Paști, tichete sociale în valoare de 100 de lei pentru acei vârstnici ale căror pensii nu depăşesc 600 de lei. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, tichetele sociale urmează să le fie distribuite pensionarilor în apropierea sărbătorii Învierii Mântuitorului. Direcţia de Asistenţă Socială va mai acorda astfel de tichete în preajma Sărbătorilor de Iarnă din acest an.

Reprezentanții Primăriei Mediaș vor premia în această primăvară cuplurile din oraș și Ighișul Nou care sărbătoresc nunta de aur. În perioada următoare va fi organizată o festivitate de premiere a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Vor fi premiate cuplurile care au aniversat sau vor aniversa în acest an nunta de aur, atât din Mediaş cât şi din satul aparţinător Ighişu Nou. Premiul va consta într-o Diplomă de Excelenţă şi o sumă de bani, respectiv 600 de lei pentru fiecare cuplu premiat.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.