Acum citesti:
Bani de la bugetul local pentru bisericile din oraș
Intreg articolul 1 minute de lectura

Bani de la bugetul local pentru bisericile din oraș

Medieșenii sunt așteptați să își spună părerea asupra unui proiect privind stabilirea felului în care vor fi prijinite financiar unitățile de cult din oraș. Primarul Municipiului Mediaș a inițiat proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al municipiului Mediaș pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute din România, care urmează a fi supus spre dezbatere și aprobare Consiliului Local al Municipiului Mediaș.

Persoanele fizice și juridice interesate pot depune în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul menționat, pe adresa de email primaria@primariamedias.ro sau la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni, până la data de 6 martie 2018. Conținutul proiectului de hotărâre, precum și raportul de specialitate, însoțesc acest anunț.

Proiectul de hotărâre, expunerea de motive si regulamentul pot fi consultate atât pe site-ul municipalității, cât și la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Mediaș.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.