13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Programul Life al Ministerului Mediului va fi prezentat la Sibiu

Cele mai citite

Ministerul Mediului – Centrul de Informare al Programului LIFE în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Cluj, Mureș, Sibiu, Braşov, organizează în perioada 6-9 Martie 2018, o serie de evenimente de prezentare a Programului LIFE finanțat de Comisia Europeană. La Sibiu evenimentul va avea loc în data de 8 martie 2018 în Sala de Conferinţe Rigoletto a Hotelului IBIS, începând cu ora 10. Evenimentul se adresează instituțiilor de profil din domeniul mediului, societăţilor private, IMM-urilor, organismelor publice şi organizaţiilor private non-profit (inclusiv ONG-uri), instituții de învățământ superior,  beneficiari ai programului LIFE.
Ministerul Mediului, în calitate de Punct Naţional de Contact pentru Programul LIFE, în relaţia cu Comisia Europeană este beneficiarul unui Proiect LIFE care priveşte creşterea capacităţii de absorbţie a fondurilor LIFE la nivelul României „LIFE CAPACITY BUILDING”. Cu această ocazie, reprezentanţii Ministerului Mediului vor prezenta, pe lângă noutățile privind lansarea noului apel pentru Proiecte LIFE la nivelul anului 2018, și alte beneficii, exemple de bună practică ale Programul LIFE, modalităţile concrete de depunere de proiecte în cadrul acestui program.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copaci transplantați de pe o stradă din Sibiu. Artera a intrat în lucrări de modernizare

Lucrările de modernizare a străzii Marburg din cartierul Tineretului au început, anunță municipalitatea sibiană.Acestea includ relocarea rețelelor de utilități,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect