Acum citesti:
Important de la AJVPS Sibiu pentru toți pescarii
Intreg articolul 1 minute de lectura

Important de la AJVPS Sibiu pentru toți pescarii

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu aduce la cunoștința membrilor pescari Ordinul nr. 8/174/2018 privind stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului, precum și a zonelor de protecție a resurselor acvatice vii în anul 2018. Acesta fost publicat în Monitorul Oficial cu numarul 170/22 februarie 2018 si se poate descărca sau citi si de pe site-ul asociatiei: www.apssibiu.ro

Printre cele mai importante reglementari privind judetul Sibiu, se mentin zonele de refacere biologica, interdictia pescuitului de pe poduri, prohibitia totala in perioada 7 aprilie – 5 iunie inclusiv.

“Aducem la cunostinta membrilor interesati ca AJVPS Sibiu a demarat procedurile necesare reabilitarii amenajarii piscicole Sopa. Anuntam totodata ca accesul pe malurile lacurilor Sopa, in special pe diguri, este interzis sub orice forma, din motive de siguranta. De asemenea atragem atenția membrilor pescari ai AJVPS Sibiu ca mai pot beneficia de reducerea de 50 Lei din obligatiile financiare aferente anului 2018, pana la data de 30.03.2018 inclusiv”, se arată într-un comunicat de presă al AJVPS Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.