Acum citesti:
Primăria Sibiu va reamenaja 10 zone de parcări din cartierele de blocuri
Intreg articolul 2 minute de lectura

Primăria Sibiu va reamenaja 10 zone de parcări din cartierele de blocuri

Primarul Astrid Fodor a semnat contractul pentru reamenajarea a 10 zone de parcări din cartierele de blocuri. Este vorba despre parcări care vor fi reamenajate sub viaductul Gara Mică, pe Aleea Streiu nr. 4 – 6, în zona str. Lomonosov nr.1, Calea Dumbrăvii nr.22, pe strada Constituției nr.1, pe strada Regele Ferdinand nr.3, lângă Casa de Cultură a Sindicatelor, pe strada Siretului nr. 3-7, pe Intrarea Siretului nr. 2 și 1-3;  pe Aleea Șteaza și pe strada Rusciorului bl. 52-54

În urma unei proceduri de achiziție, contractul a fost semnat cu Asocierea SC Construcții SA Sibiu & SC Total NSA AG Construct SRL Sibiu, valoarea acestuia fiind de 6,3 milioane de lei. Proiectul tehnic va fi predat Primăriei Sibiu în teremen de 50 de zile de la data semnării contractului, lucrările propriu-zise urmând să fie realizate în termen de 5 luni de la predarea documentației.

“Proiectul nu vizează doar trasarea unor locuri de parcare, ci pavarea cu asfalt sau dale înierbate a spațiilor, amenajarea unui nou sistem de iluminat public, crearea de zone verzi și plantarea de arbori”, a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Se estimează că prin aceast proiect se vor amenaja peste 600 de locuri de parcare, suprafața totală care va face obiectul proiectului măsurând aproximativ 32.000 de metri pătrați.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.