Acum citesti:
Klaus Iohannis, la Sibiu: Le doresc tuturor zile frumoase, cu linişte şi pace. VIDEO
Intreg articolul 1 minute de lectura

Klaus Iohannis, la Sibiu: Le doresc tuturor zile frumoase, cu linişte şi pace. VIDEO

laus IOhannis cu sotia la slujba in duminica de Pastele ortodox

Preşedintele Klaus Iohannis, care a participat, duminică, alături de soţia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu, le-a urat românilor zile frumoase, cu linişte şi pace.

„Le doresc tuturor sărbători fericite şi zile frumoase, cu linişte şi pace. Hristos a Înviat”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, la ieşirea de la slujba oficiată duminică la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu.

Şeful statului şi soţia sa, Carmen Iohannis, au ajuns la Biserica ”Sfânta Treime” din Sibiu în jurul orei 10.00.

Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, şi soţia sa au mers la slujba de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu şi duminica trecută, când a fost celebrat Paştele catolic, ei asistând la slujba de Înviere.

Şi în 2017, dar şi cu un an înainte, soţii Iohannis au petrecut Paştele la Sibiu, participând la slujbele de Înviere de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime”, unde Iohannis obişnuieşte să meargă încă de pe vremea când era primar al Sibiului.

Catolicii şi protestanţii au celebrat în 1 aprilie Învierea Domnului, cea mai veche sărbătoare a creştinătăţii. Credincioșii ortodocși sărbătoresc astăzi Paștele.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.