Acum citesti:
Încep lucrările la rețelele de apă și canalizare pluvială pe strada Cibin
Intreg articolul 2 minute de lectura

Încep lucrările la rețelele de apă și canalizare pluvială pe strada Cibin

Compania Apa Târnavei Mari anunță demararea lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă și de canalizare pluvială pe strada Cibin din municipiul Mediaș. Lucrarea, în valoare de 732.323,59 lei, se va derula cu finanțare de la bugetul local al municipiului Mediaș și vine să rezolve o problemă sesizată în numeroase rânduri de cetățenii din zona cartierului Vitrometan. Investiția are în vedere reabilitarea rețelei de apă în lungime de 230 de metri liniari, executarea unui cămin de apă și a trei hidranți, precum și a unui număr de 12 de branșamente la condominii. Reabilitarea rețelei de canalizare pluvială constă în executarea a 400 de metri liniari rețea canalizare pluvială, 18 cămine, 39 guri de scurgere ape pluviale în carosabil.

Lucrările se vor desfășura de la intersecția străzii Calafat cu strada Cibin, precum și intersecția străzii Sebeș cu strada Cibin. Lucrarea se va executa pe tronsoane, iar pe timpul derulării acesteia nu va fi necesară întreruperea circulației în zonă. Pe porțiunea de lucru vor fi semnalizări corespunzătoare, iar circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită. Lucrarea se va derula în perioada 15 mai-30 iunie 2018.

Proprietarii de garaje și de autoturisme, din zona în care se vor desfășura lucrările sunt rugați să elibereze amplasamentul pe durata desfășurării execuției, pentru a nu obstrucționa accesul utilajelor și pentru a evita producerea de accidente.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.