Acum citesti:
7 proiecte primesc finantare in sesiunea a II-a a Agendei Sportive
Intreg articolul 2 minute de lectura

7 proiecte primesc finantare in sesiunea a II-a a Agendei Sportive

Municipalitatea a publicat astazi pe site-ul propriu proiectele selectate pentru finantare in cea de-a doua sesiune a Agendei Sportive a Sibiului. Este vorba despre 7 proiecte care insumeaza o finantare nerambursabila de peste 2,7 milioane de lei.

Cei mai multi bani merg catre echipa de fotbal a Sibiului pentru „Pregatirea si participarea echipei FC Hermannstadt I la competitiile organizate de Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal”. Lor, municipalitatea le-a acordat in aceasta etapa de selectie a proiectelor suma de 1.688.447 de lei.

Tot la capitolul fotbal, pentru echipa Hermannstadt II s-a alocat o suma de peste 700.000 de lei.

Locul II in topul finantarilor este adjudecat de catre Clubul Sportiv de Handbal care 3 evenimente pentru care Primaria aloca bani prin intermediul Agendei Sportive. Dintre acesta unul este legat de deplasarea echipei la Cupa de la Vesprem, Ungaria.

Pentru competitia de viteza pe traseu montan comisia de evaluare a proiectelor a decis o finantare de 20.000 de lei. Aceeasi suma a fost alocata si pentru un eveniment destinat iubitorilor de tenis.

Ca si la prima sesiune de selectie, pentru a primi finantare, proiectele depuse au trebuit sa obtina un punctaj minim de 60 de puncte.

In prima etapa de alegere a proiectelor au fost selectate un numar de 47 de evenimente sportive a caror finantare cumulata s-a ridicat la suma de 3,7 milioane de lei.

Suma totala alocata in acest an de catre Primarie pentru finantarea nerambursabila a proiectelor de pe Agenda Sportiva este de 8.000.000 de lei.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.